Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy nagy l ó s z a r t ,mama
  2009-09-06 10:25:18, vasárnap
 
  ,,...Egy nagy l ó s z a r t , mama!..."


http://www.l88.hu/ezmegaz/gyurcsany(2).jpg

,,Sajnálom szegényt, a következőt" - ez volt a címe egy, a '60-as években elhangzott rádiójátéknak. A darab lényege, ha valaki már túlságosan népszerű lett, azt egyszerűen eltaposta a következő titán.

Így vagyunk mi is, ha valaki óriási erőfeszítéssel, létrehoz egy csoportot, tömörülést, pártot, és ha az már működni kezd, jön azonnal a következő, és kívülről megmondja rögvest, ez vagy az miért nem jó.
Az egyik nem jó, mert KISZ-tag volt az egyik alvezére, a másiknak zsidó volt az osztálytársa
Leginkább a ,,nem pontosan azt mondja, amit én" effektus a nyerő.
Az egyik nem elég radikális, a másik fasiszta, emez pedig nacionalista a lelkem.

,,Figyeld meg, az ott női vezető, ilyen sután csak nő vezethet" - dőlt hátra a kocsi ülésén egykori oktatóm. Mikor utolérve láttuk, férfi az eszemadta, oktatóm kijelentette, igen, de bizonyosan nő szülte...ebben maradtunk.
Ha valakit ledutyiznak, már többen tudni vélik, ez azért volt, mert a Rendőrség így akarja elterelni a gyanút, tehát spicli az illető.
De ha mégse besúgó, akkor pedig nyámnyila alak, mert olyan hamar hagyta magát kóterba dugni.

Ha viszont bátran kiáll az igazáért, emberek tömegét húzza maga után, ékes, lényegre törő beszédeket mond, Uram bocsá' még a rendőrök sem viszik el, akkor ezzel erősen vigyázni kell, mert a rendőrök embere, mert különben miért hagynák szónokolni ottan?

Az ilyen ember egészen biztos a Kádár- érában valamilyen beosztásban leledzett, alapszervi párttitkár, de minimum KISZ-titkár lehetett. Ha egyik sem, akkor azért. Mert. Mert egészen bizonyosan úttörő volt a múltban. De ha nem volt, az csak azért lehetett, mert még oda sem vették fel.
Igenám, de a Fidesz-kormány miniszterelnöke a Kádár-rezsim üldözöttje volt, megverték, megbilincselték. Ennek ellenére semmit nem tett a régi rend megsemmisítése érdekében. (Az igazság kedvéért el kell mondani, 2000-2002 között az ország gazdaságilag megindult, a nemzeti szimbólumok részben a helyükre kerülhettek)
Ez a nép - eltérve másoktól - különösen érzékeny nemzeti jelképei felmutatására. Ezt használja ki elsősorban az a sebesen növekvő zsidó populáció, akik egymást tömegében erősítve gyakran őrjöngő üvöltéssel követelik a Himnusz és minden, ami magyar jelkép azonnali megsemmisítését.

Ki kell végre mondani: még talán igazuk is lehet az ő szemszögükből nézve!
Miért is?
Minden egészséges családfő szeretné, ha szerettei minél többre vinnék az életben. Ugyanez érvényes a nemzetekre is.
Ezt hívják nacionalizmusnak. Ne, ne! Ne féljünk ettől a szótól, használjuk bátran! Aki a saját gyerekét beadja a közösbe, aki mindig csak a szomszédnak akar megfelelni, aki nem kakaskodik a sajátja felett az mehet a híd alá, mert elviszik a házát mihamar.
Fogjuk már fel végre, ha mi nem rakjuk rendbe a dolgainkat, soha senki nem teszi ezt meg helyettünk!

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a z s i d ó vagy más egyre növekvő kisebbség tekintettel lesz az őt befogadó ország érdekeire! Tessék már végre megérteni, ez természetellenes!

A népcsoportok között állandó harc, nekifeszülés van, e z a természetes.
Éppen ezért a Fidesz talán legkomolyabb hibája volt, hogy a 2002 őszi TV székház előtti demonstrációjánál az országos lefedettségű televízió állomás ígérgetése kimondott szó maradt.
A Fidesz mint parlamenti ellenzéki párt komoly semmittevést végzett a legutóbbi években is.
A valódi lezüllesztés már a kétségtelenül igen művelt A n t a l l József idején kezdődött. Mindenki tudta, hogy Horn Gyula karhatalmista volt. A választások előtt többen is elmondták a tévében, hogyan verték össze őket a tüntetések során, mégis miniszterelnökké választották.
2000-ben egy közvélemény kutatás alkalmával Kádárt az ország második legnagyobb emberévé választották!
Mi volt 2002-ben? Amikor az ország gazdasági növekedése elérte az 5%-ot, a szavazók Medgyessy Péter személyében egy besúgó főtisztet ültettek az ország első emberének székébe!
Menjünk tovább: 2006-ban pedig Gyurcsány Ferencet jutalmazták meg a párton belüli puccsáért.
Összegezzük: az az MSZP, amely - ne szépítsük; volt kommunista párt kiket juttatott a miniszterelnöki székbe?
1.) egy volt karhatalmistát;
2.) egy volt besúgót;
3.) egy volt KISZ - titkárt

Ebből láthatjuk, ez a párt nem normális szocialista párt, hanem volt besúgók, ávósok és azok ivadékaiból álló érdekszövetség.
A kommunisták (Grósz Károly idején) szépen feladták az egypártrendszer elvét, és többpártrendszerű vezetést alakítottak ki.
Igenám: de közben valamennyi pártba úgy befészkelték magukat a saját embereik, hogy jelenleg az ország spiclik, kémek és zsidó-bérencek (hebrencsek!) átjárhatóvá tették valamennyi pártot, és mint az ementáli sajt, annyira átláthatóvá vált az ország valamennyi szegmense. Gyakorlatilag ismét egypárt rendszer van.
1987-ban a vállalatok 98 %-a állami vagyon volt. 2001-ben (Fidesz kormány!) ez 15%-ra zsugorodott.
Ne gondoljuk tehát, hogy mindent a kommunisták tettek tönkre és kótyavetyéltek el.
Ez részben magyarázza is, miért csak tessék-lássék ágál a Fidesz a parlamenti üléseken.

Ékes Ilona képviselőjük komoly ellenállása dacára most fogadta el a Fidesz a
homoszexuálisok grasszálását a főváros legszebb sugárútján. Úgy tünik, ma már csak az lehet politikus, aki az alant felsoroltakból minél több feltételnek megfelel:
- kommunista
- zsidó
- cigány
- buzi
- ha pösze kissé, akkor rádió bemondó is lehet.

Összecsapom a két kezem, és kérdem: lesz-e még valaha is rend ebben az országban?
Válaszul hadd idézzem korunk nagy géniuszát: ,,...Egy nagy lószart, mama..."


(Czékus Jób L-88)


http://www.l88.hu/teljescik.php?tid=211

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnökké, természetellenes, nacionalizmusnak, miniszterelnöke, miniszterelnöki, megbilincselték, homoszexuálisok, megsemmisítését, egypártrendszer, karhatalmistát, érdekszövetség, kótyavetyéltek, megsemmisítése, felsoroltakból, erőfeszítéssel, karhatalmista, szemszögükből, felmutatására, kétségtelenül, rádiójátéknak, gyakorlatilag, gazdaságilag, képviselőjük, népcsoportok, nacionalista, grasszálását, nekifeszülés, lezüllesztés, semmittevést, kijelentette, lefedettségű, választották, osztálytársa, legkomolyabb, befészkelték, választások, darab lényege, következő titán, egyik alvezére, másiknak zsidó, másik fasiszta, kocsi ülésén, rendőrök embere, ilyen ember, csak azért, régi rend, igazság kedvéért, ország gazdaságilag, nemzeti szimbólumok, helyükre kerülhettek, saját gyerekét, szomszédnak akar, Horn Gyula, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferencet, Grósz Károly, Ékes Ilona, Czékus Jób L-88,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Makszim Gorkij gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Png lepke  Szabolcska Mihály – Ákác...  Az engedelmesség miért nem vál...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Alázat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Bertolt Brecht -től idézet  Csak a fogyatkozás látható  Éretlen vers  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png férfi  Egy hatékony szolga  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívem tiéd  Julian Brass gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png telefon  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Boldog születésnapot a ma ünne...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Rátalálsz  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Erdőn  Png cica  Szép estét  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Paul David Tripp Április 19  Mai harmónia kártyám  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Hazára minden embernek szükség...  Akarat  Mi lenne ha  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Reggel van  Facebookon kaptam Krisztinától  Png virág  Png csokor  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Lóhere  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Albert Einsteinről  Leonardo da Vinci gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Fekete István - Akác  Fekete-erdő desszert  Még csak most kezdődik a nap  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A televizió nem a kultúrát kép...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png csokor  Nagyi telefonál  Akarat  Németh László tollából 
Bejegyzés Címkék
darab lényege, következő titán, egyik alvezére, másiknak zsidó, másik fasiszta, kocsi ülésén, rendőrök embere, ilyen ember, csak azért, régi rend, igazság kedvéért, ország gazdaságilag, nemzeti szimbólumok, helyükre kerülhettek, saját gyerekét, szomszédnak akar, sajátja felett, házát mihamar, népcsoportok között, 2002 őszi, országos lefedettségű, legutóbbi években, valódi lezüllesztés, kétségtelenül igen, választások előtt, tüntetések során, közvélemény kutatás, ország második, ország gazdasági, besúgó főtisztet, ország első, párton belüli, miniszterelnöki székbe, volt karhatalmistát, volt besúgót, volt KISZ, egypártrendszer elvét, saját embereik, ország spiclik, ementáli sajt, ország valamennyi, kommunisták tettek, parlamenti üléseken, főváros legszebb, lehet politikus, alant felsoroltakból, nagy lószart, miniszterelnökké, természetellenes, nacionalizmusnak, miniszterelnöke, miniszterelnöki, megbilincselték, homoszexuálisok, megsemmisítését, egypártrendszer, karhatalmistát, érdekszövetség, kótyavetyéltek, megsemmisítése, felsoroltakból, erőfeszítéssel, karhatalmista, szemszögükből, felmutatására, kétségtelenül, rádiójátéknak, gyakorlatilag, gazdaságilag, képviselőjük, népcsoportok, nacionalista, grasszálását, nekifeszülés, lezüllesztés, semmittevést, kijelentette, lefedettségű, választották, osztálytársa, legkomolyabb, befészkelték, választások, szocialista, tekintettel, összecsapom, szomszédnak, zsugorodott, átláthatóvá, természetes, feltételnek, átjárhatóvá, ledutyiznak, gondolhatja, kommunisták, közvélemény, személyében, alakítottak, összegezzük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.